Sælg din bil

+45 26 61 63 68

Er du træt af din bil?

Udfyld formularen og få et helt uforpligtende og knivskarpt tilbud inden for 12 timer.

Sælg min bil 

Sælg min bil - TILBUD

Vi giver et knivskarpt tilbud på din bil indenfor 24 timer – HELT uforpligtende

Gratis afhenting af din bil

Vi afhenter helt gratis din bil, så du ikke skal bøvle med noget ved bilsalget.

Salgg af bil gjort nemt

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt, når konen siger sælg min bil. Du skal nemlig bare ringe eller indsende en forespørgsel igennem formularen

Stjerner på Facebook & Google

biler købt

År i branchen

Bilsalg

Når du skal sælge din bil  så kan det være svært at finde rundt. Hos os skal du blot tage kontakt, så ordner vi resten – du ringer bare og siger:”Hej, sælg min bil.” Så ordner vi resten derfra. Du har intet at miste og alt at vinde

Trygt og sikkert

Vi er autoriseret hos skats motorregister. Det vil sige du trygt og sikkert kan skrot din bil hos os. Du får en god skrotpræmie og det er altid dejligt kan man jo sige. Vi er ISO certificeret og varetager skrotning af bil på en miljørigtig måde!

Godt omdømme

Ude hos kunderne har vi et fantastisk omdømme. Det vil sige du kan være sikker på at modtage den bedste service. Årsagen til det gode omdømme er primært den lave standard i branchen. De fleste autoophuggere afmelder ikke skrotbiler. Det gør vi!

Hvad siger kunderne om Skrot Din Bil

Da konen sagde skrot min bil, så fandt jeg skrot din bil på google og gav dem et kald. De gav mig et knivskarpt tilbud, i kraft af at bilen stadig var funktionel. De kom og hentede den gratis og jeg klager ikke over den skrotpræmie jeg fik. 

– Service i verdensklasse.

Anders

En af mine venner havde fået skrottet sin bil hos jer. Så da jeg skulle af med min skrotbil, så var det oplagt at kontakte skrot min bil. Selve processen var meget nem og overskuelig. De kom og ordnede alt papirarbejdet, og bilen var afmeldt i løbet af intet. 

David

Da jeg skulle af med min skrot bil, så fandt jeg hurtigt til virksomheden. De hjalp mig og guidede mig. Jeg følte de virkelig havde styr på sagerne, så det er jo kun fedt og oven i det, så fik jeg en god skrotpræmie. 5 stjerner herfra. 

Jane

Er du træt af din bil?

  • Eller har du problemer med at sælge bilen?
  • Sælg bilen til os, så sørger vi for, at den bliver solgt videre eller skrottet.
  • Du kan sælge biler til os uanset stand, årgang og kilometertal.
  • Vi går heller ikke op i, om den har været til syn eller ej.
  • At sælge bilen privat kan være besværligt.
  • Hvad er bilen egentlig værd? Før du sætter din bil til salg, skal den rengøres, finjusteres og eventuelt gennemføre en brugtvognstest.
  • Det er en god idé at tale med en kompetent forhandler som os,

før du sætter din bil til salg.

  • Vi kan garanteret også tilbyde dig en fordelagtig pris for din gamle bil.

        Vi Køber Alle Slags Biler:

      Personbiler , Varebiler, Skadede biler, Defekte biler,

      Tjenestebiler, Læsingbiler, Totalt skadet biler, Eksport biler..

Skrot din bil - her ses en skrotning af bil med god skrotpræmie